skip to Main Content

Més de 20 anys oferint solucions estratègiques en l’àmbit de la formació professional laboral i educativa

RoiGestió som un equip professional i especialitzat en l’àmbit de la formació, amb més de 20 anys d’experiència aportant valor a empreses i organitzacions. Oferim serveis en l’àmbit de la formació: consultoria, projectes, formació i gestió, per tal de desenvolupar i millorar el talent, aconseguir equips competitius i productius i orientar les empreses cap a l’èxit.

Comptem amb una xarxa de professionals externs especialitzats en diferents àmbits, per a garantir un servei integral i especialitzat orientat a les necessitats dels nostres clients.

Creiem en la formació com a clau
per a la competitivitat professional

Compromís de qualitat, millora contínua i proximitat
per a acompanyar empreses i organitzacions a l’èxit.

MISSIÓ

Ser un element essencial per a les empreses i organitzacions que desitgin orientar la formació cap a la qualitat, la millora competencial i la qualificació dels seus professionals, oferint un servei eficient, proper i de qualitat.

VISIÓ

Oferir un servei integral de gestió formativa i solucions orientades a les necessitats del client, per tal d’ajudar-lo a obtenir el màxim potencial del capital humà. A Roigestió volem desenvolupar talent per aconseguir els millors professionals.

VALORS

Som un equip professional compromès amb els objectius dels nostres clients. Entenem la formació com a valor de futur, i per aquest motiu oferim solucions garantint la qualitat, l’excel·lència i la innovació, des de la proximitat i el tracte humà.

Col·laboren amb nosaltres

Vols potenciar el teu equip de treball a través de la formació?

Back To Top