skip to Main Content
Novetats:  Mesures Extraordinàries Formació Programada Per Les Empreses

Novetats: Mesures Extraordinàries Formació Programada per les empreses

El passat dia 25 de desembre es va publicar al BOE la Resolució de 18 de desembre de 2020, del Servei Públic d’Ocupació Estatal, per la qual s’estableixen, en el seu àmbit de gestió, mesures extraordinàries per a fer front a l’impacte del COVID-19 en matèria de formació professional per a l’ocupació en l’àmbit laboral, per a la iniciativa de formació programada per les empreses.

Les principals novetats són:

  1. Aula Virtual: manteniment de l’ús de l’aula virtual com a formació presencial.

  2. Sistema bimodal: una part dels alumnes es troben a l’aula i altres a través d’aula virtual. Caldrà garantir la transmissió de coneixements i el desenvolupament dels objectius i continguts previstos en les accions o grups formatius a través d’aula virtual.

  3. Signatura electrònica: es permet la signatura electrònica dels responsables de formació, formadors i alumnes mitjançant captura de signatura digitalitzada o amb dades biomètriques en qualsevol dels documents que precisin de la seva signatura, que haurà d’estar associada al corresponent document identificatiu.

  4. Us de mitjans electrònics: totes les persones hauran de relacionar-se electrònicament amb el Servei Públic d’Ocupació Estatal i, com a entitat col·laboradora d’aquest, amb la Fundació Estatal per a la Formació en l’Ocupació.

  5. Comunicació d’inici: dos dies abans de la data d’inici de cada grup.

  6. Permisos Individuals de Formació: Els treballadors podran sol·licitar a les seves empreses, durant l’exercici 2021, permisos individuals de formació per a possibilitar-los l’assistència a les accions formatives impartides mitjançant aula virtual o sistema bimodal.

 

 

Podeu consultar la publicació aquí

Back To Top