skip to Main Content
Convocatòria FOAP 2017: Subvencions Per La Formació De Persones Treballadores Desocupades

Convocatòria FOAP 2017: Subvencions per la formació de persones treballadores desocupades

El Departament de treball, afers socials i famílies, ha publicat la RESOLUCIÓ TSF/1897/2017, de 20 de juliol, promoguda pel SOC i per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2017 de les subvencions per a la realització d’accions de formació d’oferta en àrees prioritàries adreçades a persones treballadores, preferentment en situació d’atur i demandants d’ocupació.

Les subvencions previstes en aquesta convocatòria van destinades a la formació i qualificació professional de les persones desocupades de Catalunya, amb càrrec a la distribució de fons de la Conferència Sectorial per a Assumptes Laborals per a l’any 2017 i tenen assignació pressupostària dins de l’exercici 2017. Per aquest motiu, s’han d’aplicar a la realització d’accions formatives que comencin abans de finalitzar l’any 2017.

Una de les característiques distintives d’aquesta convocatòria és que l’oferta formativa es territorialitza. D’aquesta manera es vol garantir una oferta formativa diversificada amb el pressupost disponible a cada comarca.

Així doncs, es poden sol·licitar subvencions per dur a terme les accions formatives en les especialitats que hagin estat prioritzades a cada comarca.

A continuació us facilitem el link on hi trobareu una taula per consultar les especialitats i la puntuació que determina la seva priorització segons comarques per la convocatòria de l’any 2017, sempre dins del programa FOAP. Visualitza la taula aquí.

Podeu trobar més informació a la pàgina web del SOC.

A continuació us facilitem el PDF de la RESOLUCIÓ: 2017 FOAP CONVOCATÒRIA

Back To Top